Grupa RiM snimila je duet s mladom argentinskom pjevačicom Athenas

Vida en Ti / Život moj si Ti

Na televiziji CMC-u održana je promocija spota "Vida en Ti / Život moj si Ti" grupe RiM te argentinske pjevačice Athenas. Riječ je o dvojezičnoj (španjolsko-hrvatskoj) pjesmi „Vida en Ti – Život moj si Ti“. Pjesmu je napisala Athenas a aranžman i produkciju potpisuje Jonatan Narvaez u čijem je studiju Anthenas snimila vokalne dionice na španjolskom. Sestre Nedić su u studiju Ante Gele snimile hrvatske dionice te prateće vokale na španjolskom. Za pjesmu je snimljen i video spot koji je kao i audio sniman interkontinentalno u Zagrebu i Buenos Airesu.

U realizaciji pjesme "Vida en Ti / Život moj si Ti" sudjelovala je stvarno zanimljiva ekipa vrhunskih glazbenika. Pored Athenas i sestara Nedić (Ružica i Maja) tu su gitarist i producent argentinac Jonatan Narvaez, bubnjeve je odsvirao Cristian Borneo (iz legendarne kršćanske rock grupe Petra) a bas gitaru Gary Lunn (iz grupe White Heart te član band Dolly Parton).

Voditeljica grupe RiM podijelila je s nama svoje dojmove. "Osjećam se počašćeno što su veliki glazbenici radili na ovoj pjesmi, surađivali su glazbenici s 3 kontinenta, sjeverna Amerika, Južna Amerika i Europa. Ovom suradnjom smo pokazali kako je naš Gospodin velik i kako Mu ni ocean nije prepreka. Uživali smo snimajući spot i nadam se da će tako uživati oni koji ga budu gledali. Nadam se da naša suradnja sa Athenas neće ostati samo na ovoj pjesmi.", rekla je Ružica.


Pogledajte spot pjesme "Vida en Ti / Život moj si Ti"

Autor: Pastoral mladih; Fotografija: Grupa RiM

Objavljeno: 14. 01. 2016. u kategoriji Video vijesti