Volonterski projekt 72 sata bez kompromisa

72 sata

Dragi mladi,

pozivamo Vas na sudjelovanje u najvećem volonterskom projektu za mlade u Hrvatskoj 72 sata bez kompromisakojeg u Zagrebu organizira Studentski katolički centar Palma.

Projekt 72 sata bez kompromisa se provodi u deset zemalja Europe. U Hrvatskoj će se održati šesti put od 17. do 20. listopada i to u deset hrvatskih gradova i jednoj općini, a okupit će 4000 mladih volontera, od čega gotovo 900 mladih u Zagrebu.

To je najveći volonterski projekt koji okuplja mlade kako bi kroz socijalne, radne i ekološke akcije pridonijeli stvaranju ljepše i bolje Hrvatske. U sklopu njih posjećivat će se različite ranjive skupine društva, djeca, stari i nemoćni, družiti se s njima kroz različite radionice i izlete. Uređivat će se prostori pojedinaca i ustanova u potrebi i tako im omogućiti primjereniji prostori za rad i kvalitetniji uvjeti života.

Ovaj projekt je prilika da otkrijete svoje talente, savladate i usavršite nove vještine, ali upoznate i druge mlade. Sudjelovanjem u projektu dobit češ bogatstvo suradnje, prijateljstva, timskog rada, novih ljudi I otkrivanja sebe na jedan novi način, tri dana osmijeha i radosti.

 Budi i TI dio velikog volonterskog projekta u Zagrebu koji će preplaviti Hrvatsku dobrim djelima i pozitivnim duhom! 

Stavi sebe, svoje sposobnosti, vještine i vrijeme na raspolaganje u ovogodišnjoj volonterskoj avanturi 72 sata bez kompromisa!

Prijavi se na stranici i zakači se za volontiranje www.72sata.hr!

Sve novosti pratite na Facebooku i Instagramu 72 sata bez kompromisa i SKAC Palma.

Objavljeno: 05. 10. 2019. u kategoriji