Prijave mladih Zagrebačke nadbiskupije za Susret hrvatske katoličke mladeži 2022. u Bjelovaru

Pred nama je još jedan Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 17. rujna ove godine u Bjelovaru, sjedištu Bjelovarsko-križevačke biskupije pod geslom "Gore srca".
shkm2022

Materijali za pripremu mladih, kao i prigodno osmišljeni logo susreta, nalaze se na službenim internetskim stranicama SHKM-a te se mogu preuzeti i iskoristiti za zajedničku pripremu mladih u župi ili dekanatu.

Susret je zamišljen kao jednodnevno okupljanje koje će započeti prigodnim programom i ručkom u župama Bjelovarsko-križevačke biskupije, odakle će se mladi uputiti prema Bjelovaru. Ondje će biti organizirana procesija kroz grad prema stadionu na kojem će biti središnje euharistijsko slavlje.

Prijave za susret su u tijeku! Mladi se za susret prijavljuju u svojim župama, bilo župnicima, župnim vikarima ili za to određenim župnim animatorima. Kod prijave je važno sve potrebne podatke upisati u tablicu koju možete preuzeti OVDJE.

Popunjene tablice potrebno je najkasnije do 9. kolovoza 2022. godine poslati isključivo elektroničkom poštom Uredu za pastoral mladih naše nadbiskupije (mladi@zg-nadbiskupija.hr), nakon čega će Ured sve podatke proslijediti organizacijskom odboru SHKM-a. Podaci u tablicama moraju biti potpuni i točni, a primat će se samo one prijave koje budu dostavljene u naznačenom roku. Na susret se mogu prijaviti mladi od navršene petnaeste pa do tridesete godine života. Također, mogu se prijaviti i mladi s invaliditetom, uz uvjet da sami organiziraju svoju pratnju (asistenta) te da to, kao i bilo koju drugu specifičnost, upišete u navedenu tablicu, u rubriku naznake.
 

Kotizacija za sudjelovanje na susretu iznosi 40 kuna po osobi što ne uključuje trošak prijevoza kojeg organizira župa ili dekanat. Cjelokupni iznos kotizacije koji će ovisiti o broju prijavljenih u svakoj pojedinoj župi i zajednici potrebno je uplatiti na račun Nadbiskupskog duhovnog stola također do 9. kolovoza 2022. godine. Uplate se vrše na IBAN: HR0223600001101540967 s naznakom "za SHKM - Bjelovar" te u ime koje zajednice ili župe se iznos uplaćuje.

Prilikom prijave maloljetne osobe moraju predati suglasnost roditelja/zakonskog skrbnika koja se može preuzeti OVDJE, a sve punoljetne osobe trebaju predati Suglasnost za obradu podataka, koja je dostupna NA POVEZNICI.

 

Program Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru:

  • od 10.00 sati - dolazak u župe Bjelovarsko - križevačke biskupije
  • 10.00 - 12.00 sati - program upoznavanja i molitvenog zajedništva po župama; ručak
  • do 13.45 sati - dolazak u Bjelovar; slobodan program (obilazak pripremljenih punktova po gradu: sajam zvanja, katolički interliber, dnevni boravak, itd.)
  • 15.15 sati - početak procesije prema stadionu
  • 16.00 sati - animatorski pretprogram na stadionu
  • 17.00 sati - svečano euharistijsko slavlje;
  • nakon misnog slavlja slijedi koncert i odlazak kućama
Objavljeno: 06. 06. 2022. u kategoriji