Animatorsko ljeto za mlade na Lošinju - 2. grupa

lo2

Animatorsko ljeto s drugom losinjskom grupom zapocelo je 17. srpnja dobrodoslicom nasih prethodnika. Kako to obicno biva, grupa je bila pomalo sramezljiva, te je prvi korak bilo upoznavanje 22 sudionika s animatorima, bogoslovima i svecenicima. Svatko je dobio i svoga andela cuvara. Vecina susreta odvijala se u sjenicama. Tu smo kroz kateheze i radionice produbljivali svoje znanje o sv. Josipu i promisljali o zivotu i talentima koje nam je Bog dao.

los2

Svakodnevno smo sudjelovali na euharistijskom slavlju i zajednickom molitvom hranili duse i ucvrscivali nase zajednistvo. Posjetili smo Veli Losinj, Susak i zupnu crkvu u Malom Losinju, pri cemu smo svi poprimili crvenkastu boju, a poneki zaradili i pokoji zulj. Uz nezaobilazno kupanje, dan je bio ispunjen pjesmom i plesom. Glazbeno scenska vecer, tzv. Animator song, bio je vrhunac nasih druzenja gdje su mnogi otkrili i pokazali neke nove talente i sposobnosti.

los2

I tako je prosao taj tjedan i dosao je dan povratka u nase zupe i domove. I dok zahvaljujemo svima za ove predivne trenutke provedene na Malom Losinju, molimo sv. Josipa da nam bude uzor i zastitnik na svim zivotnim putovima.

Više fotografija druge lošinjske grupe pogledajte na Facebook stranici Pastorala za mlade

Objavljeno: 03. 08. 2017. u kategoriji