64. Planinarski križni put

Dragi mladi!
Pozivamo vas na 64. Planinarski križni put koji će se, u organizaciji Udruge Ekosspiritus, Samobor, održati 12. i 13. listopada 2019.
64. Planinarski križni put

Dragi mladi prijatelji, hodočasnici, planinari, sudionici Planinarskih križnih puteva i oni koji će to tek postati!
Jeste li slobodni? Želite li postati slobodni?
Borite li se za slobodu?
64. Planinarski križni put vodi nas u prekrasni dio lijepe naše, na brežuljke i proplanke Hrvatskog zagorja. Posjetit ćemo kraj velikih boraca za hrvatsku slobodu: od Matije Gupca do Rudolfa Perešina, a uz njih i mnogih, možda manje poznatih ljudi, ali koji su svojim ponosom i hrabrošću u ovim krajevima očuvali vjeru i omogućili nam ovo hodočašće za križem koje je pred nama. Posjetit ćemo čak dva dvorca, boravit ćemo u hladu i zaklonu Gupčeve lipe, radovat ćemo se slobodi u kojoj ćete se odlučiti sudjelovati na ovom hodočašću.
Veselimo se vašem dolasku!

Udruga Ekosspiritus – Samobor

 

Cijena sudjelovanja na pohodu je 100 kuna (60 kn autobus + 40 kn kotizacija) u što ulazi autobusni prijevoz agencije Samoborček,  zajedničko obilježje, knjižica s tekstom postaja, osigurano noćenje i troškovi organizacije. Oni koji dolaze svojim prijevozom plaćaju samo kotizaciju od 40 kn. Prijave i uplate će izvršiti animatori i pojedinci (osobe koje nemaju svog animatora i ne pripadaju nijednoj zajednici) u agenciji Samoborček na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, 3. listopada 16:00 – 17:00 sati.

Više informacije možete pronaći na www.ekosspiritus.hr

Objavljeno: 19. 09. 2019. u kategoriji